Duik de studio in en maak uw eigen album

Naast de live-CD, kunt u via MijnCD.be ook een studioalbum laten maken met uw gezelschap.

Hoe beginnen we daaraan?

Om te beginnen willen we vooral uw muziek leren kennen. Ieder genre heeft zijn eigenheid en niet iedere studio is zomaar geschikt voor om het even welke opname. Wij zorgen dus voor een opnamelocatie die voor uw muziek het best geschikt is voor een topresultaat op het uiteindelijke album.

We nemen tijd voor muziek

Ook de grootste artiesten van de wereld zetten hun stukken niet zomaar eventjes op CD in de studio. Wij voorzien dan ook een intensief opnameparcours. Tijdens het traject is enkel het beste resultaat voor u en uw mede muzikanten goed genoeg om uiteindelijk te gaan masteren.   

We werken uw CD professioneel af

Dat is uiteraard een evidentie. De mastering en het afmixen moet feilloos zijn en ook de klankkleur moet helemaal goed zitten voor we uw studio CD gaan branden. Bij iedere laag selecteren we zorgvuldig de beste opname zodat uw volledige orkest, harmonie, fanfare of big band het beste van zichzelf hoort.

Voor het artwork mag u rekenen op een mooi design waarbij u uiteraard ook inspraak heeft en feedback mag geven. De drukker zorgt daarna voor de juiste vierkleurenprint voor uw CD.

Interesse om een album te laten opnemen? Contacteer ons hier.