Een performance om nooit te vergeten

Bij een live concert gaat het vaak niet alleen om de muziek. Ook dan kunnen we u zeker helpen met het opnemen van een live DVD van uw concert.

Waarom een DVD laten opnemen?

Een concert gaat soms om meer dan alleen het geluid en de instrumenten. Soms komt er bijvoorbeeld ook een stuk beeldende kunst bij kijken die de muzikale ervaring in de zaal versterkt. Of soms kan je pas echt een impressie krijgen van de sfeer en het enthousiasme van de avond als je alles ook in beeld brengt.

Wat doen we voor uw concert DVD?

Voor een live DVD plaatsen we één camera in de zaal tussen het publiek. Zo krijgen we een overzicht op het hele podium. Het geluid wordt  opgenomen met dezelfde apparatuur die we voor onze instant CD's gebruiken. Een voorbeeld :

Vanuit het camerastandpunt kunnen we de beelden vanaf ons computerscherm tot leven brengen. We kunnen bijvoorbeeld inzoomen op solisten of de dirigent. Maar we kunnen net zo goed de impact van het applaus van het publiek in beeld brengen, zodat u achteraf het gevoel opnieuw kunt beleven.

We kunnen met meer camera's tegelijk filmen. U zult op uw DVD details zien die u nog nooit vanuit de zaal heeft meegemaakt. Dit is een MULTICAM techniek waar verschillende robot camera's van op afstand kunnen bediend worden. Inzoomen, bewegen in de hoogte, van links naar rechts. 

Bekijk hier onder een stukje opname. Bij onze referenties staan nog enkele video's.

 

Meer weten over een concert DVD? Contacteer ons hier.